فصلنامه‌

فصلنامه‌ شماره سه

ToumarNum3

فصلنامه «آفاق شیعه» شماره۳

در این شماره علاوه بر مقالاتی در علوم انسانی و نیز مطالبی در راستای مهارت افزایی برای حضور در آکادمیای بین المللی، گزارشی جامع از وقایع در زمینه مطالعات شیعی در این عرصه نیز ارائه شده است.

«تاریخ‌نگاری عالمان دین؛ طرحی تئوریک برای تاریخ‌نگاری‌های مذهبی» (قاسم قریب)؛ «معلم شیعی از سرزمین سربداران تا ایران امروز: سیر تطور آموزش مدرسه‌ای با رویکرد دینی در جامعه‌ای مذهبی» (مبینا غربا)؛ گفت‌وگو با دکتر محمدعلی امیرمعزی درباره کتاب اخیرش، «حجت خدا: بررسی عرفان شیعه در اثر کلینی»؛ گفت‌وگوی اختصاصی اخبار شیعه‌پژوهی با دکتر بابک رحیمی درباره کتاب او پیرامون عزاداری‌ها در دوره صفویه؛ تشیع در آمریکا؛ ضعف‌ها و راهکارهای مطالعات شـیـعـه‌شناسی در غرب، گفت‌وگو با پروفسور لیاقت تاکیم؛‌ تحصیل و پژوهش در رشته‌های علوم انسانی در کشور آلمان؛ ‌جامعه‌شناسی شناخت شیعه در فضای مطالعات ایران‌‌شناسی در فرانسه.

مجله «آفاق شیعه» با همکاری موسسه ادب پژوهی شیعی (سلیس) منتشر می‌شود.

برای تهیه این نشریه با آی‌دی @toumareandisheh در‌ تلگرام و یا ایمیل toumareandisheh@gmail.com مکاتبه کنید.

در صورتی که مایل به در اختیار داشتن نسخه چاپی آن هستید، با آی‌دی @toumareandisheh در‌ تلگرام و یا ایمیل toumareandisheh@gmail.com مکاتبه کنیدبرای تهیه این فصلنامه‌ی با آی‌دی toomareandisheh@ در تلگرام و یا ایمیل toumareandisheh@gmail.com مکاتبه کنید.
در صورتی که تمایل به تهیه نسخه دیجیتال این شماره را دارید به این لینک مراجعه کنید.

فصلنامه‌ شماره دو

index
فصلنامه «آفاق شیعه» شماره ۲
دومین شماره «آفاق شیعه»: فصلنامه ای برای پیشبرد و تقویت مطالعات آکادمیک در علوم انسانی از سوی «حلقه مطالعاتی طومار اندیشه» به صورت دو زبانه (فارسی و انگلیسی) منتشر شد.

در این شماره علاوه به سه مقاله در حوزه مطالعات علوم انسانی، مصاحبه با دکتر علی فرج استاد دانشگاه بیکوکا میلان، بازنشر مقاله‌ای از مرحوم پروفسور فلاطوری، آشنائی با برخی مفاهیم آکادمیک در تحصیل و درخواست برای موقعیت‌های دانشگاهی بین‌المللی، متن کامل کارگاه «فرصت‌های تحصیل پژوهش و بورسیه در کالج رویال هالووی لندن» و کارگاه «نگاهی به انسان‌شناسی اسلام: با تاکید بر مطالعات ایرانی و تشیع» درج شده است. در ادامه جدیدترین کتاب‌ها به زبان‌های اروپائی در حوزه مطالعات شیعی که در آکادمیای بین الملل به انتشار رسیده معرفی شده و به کنفرانس‌ها و وقایع علمی اخیر در عرصه شیعه‌پژوهی در آکادمیای بین الملل اشاره شده است.

در پایان نوشتاری به زبان انگلیسی توسط یکی از مدرسان بین المللی زبان انگلیسی با عنوان «چگونه انگلیسی آکادمیک را بیاموزیم؟» که اختصاصاً برای این شماره آفاق شیعه به نگارش درآمده، به چاپ رسیده است.

در صورتی که مایل به در اختیار داشتن نسخه چاپی آن هستید، با آی‌دی @toumareandisheh در‌ تلگرام و یا ایمیل toumareandisheh@gmail.com مکاتبه کنیدبرای تهیه این فصلنامه‌ی با آی‌دی toomareandisheh@ در تلگرام و یا ایمیل toumareandisheh@gmail.com مکاتبه کنید.
در صورتی که تمایل به تهیه نسخه دیجیتال این شماره را دارید به این لینک مراجعه کنید.

فصلنامه‌ شماره یک

نشریه آفاق شیعه شماره اول
فصلنامه «آفاق شیعه» با هدف برای پیشبرد و تقویت مطالعات آکادمیک در علوم انسانی،  از سوی حلقه مطالعاتی طومار اندیشه منتشر شود.
در این شماره علاوه بر مقالاتی در علوم انسانی، با تجربه دانش پژوهان ایرانی در عرصه دانشگاهی و تجربه نگاری حضور ایشان در برنامه های بین المللی علوم انسانی در سالهای اخیر آشنا می شوید.
عناوین مقالات این شماره چنین است:
من و تو در جهانی سیال (امید صفی)، ملاحظاتی پیرامون دوره بندی اندیشۀ سیاسی شیعه (قاسم قریب)، بافتگرایی جایگزین نصگرای (سعید شفیعی)، برداشتی آزاد از گفتگو با پروفسور سیدمحمد فضل هاشمی (استاد الهیات اسلامی در دانشگاه اپساالی سوئد)، «خوب درس بخوان و خوب بازی کن» گزارشی از تحصیل سختکوشانۀ دانشجویان موفق دانشگاه های غرب، از انسانشناسی بومی تا کار میدانی با بومیان (مهرداد عربستانی)، کارسوقی برای جهان پست مدرن (فاطمه دلاوری پاریزی)، از پارس تا مارس (مبینا غربا)، از پادربورن تا برلین (فروغ پارسا)، روی نیمکتهای سواد (مهدی قائدشرف).
برای تهیه این فصلنامه‌ی با آی‌دی toomareandisheh@ در تلگرام و یا ایمیل toumareandisheh@gmail.com مکاتبه کنید.
برای تهیه نسخه الکترونیک این شماره به این لینک مراجعه فرمایید.