وبسایتهای علمی توسط فرد و یا افرادی برای ترویج و پیشبرد زمینه علمی خاصی راه اندازی میشوند. وبسایتها گاه توسط فرد و افراد و گاه به واسطه تصمیم موسسهای فعالیت خود را آغاز میکنند.
اشیای موزه هنرهای اسلامی برلین در وب سایت موزه شهری برلین به روز رسانی شد. در وب سایت این موزه یازده هزار شی تاریخی با اطلاعات و توضیحات برای استفاده پژوهشگران قرار داده شده است.
دانشگاه ماربورگ واقع در کشور آلمان، اقدام به راه اندازی بانک اطلاعاتى - تصويرى اسناد تاريخى ايران و آسياى مرکزى کرده است. علاقه مندان در این بانک می توانند اطلاعات بسیاری درباره ایران و آسیای مرکزی بیابند.
پروژه «کتاب» برای تحلیل متون عربی کهن، طرحی است که در قالب یک وب سایت انگلیسی زبان، توسط شماری از اسلام شناسان معاصر ارائه شده است. علاقه مندان در این وب سایت می توانند اطلاعات مختلف تحلیلی درباره متون عربی-اسلامی را بیابند.
کتابخانه ملی فرانسه نسخههای خطی موجود در آن کتابخانه را در اینترنت قرار داده است. علاقهمندان میتوانند با جستجو در وب سایت این کتابخانه، از نسخههای خطی آن لاین آن استفاده کنند.
بانک اطلاعات کتیبههای عثمانی در قالب یک وب سایت به زبانهای انگلیسی و ترکی استانبولی آغاز به کار کرد. علاقهمندان در این وب سایت میتوانند شمار زیادی از کتیبههای عثمانی را بیابند و در پژوهشهای خود مورد استفاده قرار دهند.
دانشنامه آن لاین تاریخ فرهنگی ادیان، به معرفی شماری از سنتهای دینی و بروزات فرهنگی آنها میپردازد. علاقهمندان در این وبسایت با انبوهی از اطلاعات مواجه میشوند و میتوانند به صورتهای گوناگونی در آنها به جستجو بپردازند.
دکتر کریستین پترسون استاد مطالعات دینی در دانشگاه نبراسکای آمریکا، در حال تهیه و تدوین بانکی مربوط به مسائل زنان در مطالعات اسلامی است. این بانک اطلاعات شامل پژوهش ها درباره زنان در خلال تحقیقاتی است که در زمینه مطالعات اسلامی صورت گرفته است.
محاسبه ابجد همواره یکی از نیازهای شماری از پژوهشگران مطالعات اسلامی بوده است. اخیراً وبسایتی برای محاسبه حساب ابجد ایجاد شده که به صورت آن لاین آن را محاسبه میکند.
مرکز مطالعات انتقادی جنبشهای هزارهای و آخرالزمانی، مستقر در بدفرود انگلستان، وبسایتی حاوی اطلاعات جنبشهای هزارهای و آخرالزمانی راهاندازی کرده است. در این وبسایت، اطلاعات فراوانی درباره این گونه جنبشها موجود است.
شماری از پژوهشگران دانشگاه توبینگن در کشور آلمان، وبسایتی برای ارائه آثار موجود در زمینه مطالعات دینی طراحی کردهاند. در این وبسایت منبعشناسی جامعی از پژوهشهای صورت گرفته در زمینه مطالعات دینی به چشم میخورد.
کتابخانه دانشگاه کمبریج واقع در کشور انگلستان، شمار زیادی از نسخههای خطبی طبی متعلق به مصر قرون میانه را در شبکه اینترنت قرار داده است.
کتابخانه کنگره آمریکا، اخیرا فهرست حجم عظیمی از آثار تاریخی دیجیتال شده خود را منتشر کرده است. این آثار، مباحث تاریخی متعلق به فرهنگهای مختلف را شامل میشود.
«چکیده های ایران شناسی» ضمیمه ای است که به شکل سالیانه برای مجله Studia Iranica منتشر می شود و به معرفی مهمترین مطالعات در زمینه ایران شناسی و آریایی شناسی در همه ادوار تاریخی می پردازد.