خانه
جستارها و یادداشت ها
–
صفحات پژوهشگران
آستانگی
آگورا
اتوپیا
اسلام پژوهی
افق مبین
بیاض: یادداشت هایی در مردم شناسی شیعه
تاریخ اندیشۀ دینی
تاریخنگاری
تلفیق دانش
جستارهای تاریخی
حبههای نقره فام
خوانشها
خیلی گذشته، خیلی حالا
زبان و ادبیات قرآن
شاه شوریدهسران
طاوس
سایر نویسندگان
فرهنگ روش
محمدرضا عشوری مقدم
مدهامّتان
مطالعات فرهنگ رضوی
مهر داد
مواسات
میراث مکتوب شیعه
واژه ها و معناها
پیشینه
گزارش کتاب تاریخ
موضوعات
ادب و هنر
اقتصاد و مدیریت
تاریخ و نسخ خطی
زبانشناسی
شیعهشناسی و ایرانشناسی
علوم اجتماعی
علوم سیاسی و ارتباطات
فقه و حقوق
فلسفه و روششناسی علوم انسانی
مردمشناسی و مطالعات فرهنگی
مطالعات ادیان و اسلامی
مطالعات قرآنی
فرصتهای آکادمیک
–
کشور
–
آذربایجان
آفریقای جنوبی
آلبانی
آلمان
آمریکا
اتریش
اردن
ارمنستان
ازبکستان
اسپانیا
استرالیا
استونی
اسکاتلند
اسلواکی
اسلوونی
افغانستان
الجزائر
امارات متحده عربی
اندونزی
انگلستان
اوکراین
اوگاندا
ایتالیا
ایران
ایرلند
ایرلند شمالی
ایسلند
بروئنی
بلژیک
بلغارستان
بنگلادش
بوسنی و هرزگوین
پاکستان
پرتغال
تایلند
تایوان
ترکیه
تونس
جمهوری آذربایجان
جمهوری چک
چین
دانمارک
روسیه
رومانی
ژاپن
سنگاپور
سوئد
سوئیس
سودان
عراق
عربستان
عمان
فرانسه
فنلاند
قبرس
قرقیزستان
قزاقستان
قطر
کانادا
کرهجنوبی
کرواسی
کویت
گرجستان
لبنان
لهستان
لوکزامبورگ
لیتوانی
مالت
مالزی
مجارستان
مراکش
مصر
مغرب
مقدونیه
مکزیک
نروژ
نیوزیلند
هلند
هند
هندوستان
هنگکنگ
ولز
ونزوئلا
یونان
موضوع
–
مطالعات قرآنی
فقه و حقوق
زبانشناسی
فلسفه و روش شناسی علوم انسانی
شیعهشناسی و ایرانشناسی
اقتصاد و مدیریت
ادب و هنر
مطالعات منطقهای
علوم سیاسی و ارتباطات
تاریخ و نسخ خطی
مردمشناسی و مطالعات فرهنگی
علوم اجتماعی
مطالعات ادیان و اسلام
گونه
–
استاد مدعو
استادی موقت در دانشگاه (Non-Tenure Track Professorship/lecturer/instructor)موقعیتی تدریسی در دانشگاه است که بر اساس نیاز دانشگاه به مدرسی در زمینهای خاص، تعریف میشود. این موقعیت تدریسی مدت زمان مشخصی دارد و در این مدت، استاد موقت به تدریس در زمینه مورد نظر دانشگاه میپردازد و بعد از پایان مدت تحصیل، دانشگاه تعهدی نسبت به وی ندارد. این استاد در زمان تدریس در دانشگاه ماهانه حقوق دریافت میکند.
اعلام برنامه دکتری
برنامه ای که دانشجو با شرکت در آن موفق به اخذ درجه دکتری (PhD) میشود. این برنامه در کشورهای اروپایی و استرالیا دست کم سه سال و غالبا فاقد درسهای اجباری است. درمواردی که چنین چیزی ـ یعنی درس اجباری برای دوره دکتری ـ وجود دارد ـ مانند برخی برنامههای دکتری جدید در آلمان ـ غالبا درس نمرهای ندارد و ارائه گواهی گذراندن درس کافی است. در کشورهای آمریکای شمالی برنامه دکتری، دست کم پنج سال به طول می انجامد و شباهت زیادی با دورههای دکتری ایران دارد. به این ترتیب دانشجو موظف به گذراندن درسهایی با نمرههای مؤثر، امتحان جامع شفاهی و دفاع از رساله دکتری خود میباشد. اخیرا بسیاری از برنامههای دکتری در کشورهای حوزه اسکاندیناوی، خود را به الگوی برنامههای آمریکای شمالی نزدیک کردهاند و دورههای دکتری با درسهای اجباری و مدت زمان نسبتا طولانیتر نسبت به سایر کشورهای اروپایی برگزار میکنند.
اعلام برنامه کارشناسی ارشد
کارشناسی ارشد عموماً به صورت یکساله و یا دوساله ارائه میشود. دورههای یکساله عموما فاقد پایاننامه و دورههای دو ساله دارای پایاننامه میباشد. در برخی کشورهای تنها با گذراندن دوره کارشناسی ارشد دو ساله و ارائه پایاننامه است که میتوان دوره دکتری (PhD) را شروع کرد. در بریتانیا دوره کارشناسی ارشد خاصی با عنوان (Mphil) وجود دارد که در صورت طی آن، مدت زمان تحصیل دوره دکترا قدری کاهش مییابد.
اعلام یا راه اندازی وب سایت
وبسایتهای علمی توسط فرد و یا افرادی برای ترویج و پیشبرد زمینه علمی خاصی راه اندازی میشوند. وبسایتها گاه توسط فرد و افراد و گاه به واسطه تصمیم موسسهای فعالیت خود را آغاز میکنند.
بودجه پژوهشی
بودجه پژوهشی (Research Grant)، مبلغی است که توسط دانشگاه ها و یا مراکز علمی و فرهنگی، به دانشجو و یا استاد پرداخت میشود تا او پژوهش خاص را به سامان برساند. معمولاً بودجههای پژوهشی به صورت رسمی اعلام میشود و دانشجویان و اساتید متقاضی برای دریافت آنها، مدارک خود را ارسال میکنند. کمیتهای علمی، افرادی را انتخاب و بودجه سفر علمی را در اختیار آنان قرار میدهد.
بودجه سفر علمی
بودجه سفر علمی (Travel Grant)، مبلغی است که توسط دانشگاهها و یا مراکز علمی و فرهنگی، به دانشجو و یا استاد پرداخت میشود تا او در نشستی علمی شرکت کند و یا برای مدتی معلوم، به پژوهش در مکانی خاص بپردازد. معمولاً بودجههای سفر علمی به صورت رسمی اعلام میشود و دانشجویان و اساتید متقاضی برای دریافت آنها، مدارک خود را ارسال میکنند. کمیتهای علمی، افرادی را انتخاب و بودجه سفر علمی را در اختیار آنان قرار میدهد.
بورسیه دکترا
کمک هزینه تحصیلی که به دانشجوی دوره دکتری برای پوشش دادن هزینههای زندگی و یا تحصیل پرداخت میشود. میزان و شکل پرداخت این کمک هزینه براساس تعریفی که برای آن شده است وهمچنین کشورهای مختلف میتواند شرایط و ویژگیهای متفاوتی داشته است. ویژگی اصلی این کمک هزینه این است که تعهّد شغلی برای دریافت کننده ایجاد نمیکند و دریافت کننده صرفا دانشجویی است که موظّف است با آن مبلغ تحصیل خود را به سرانجام برساند. در مواردی ادامه دریافت بورسیه منوط به ارائه گزارش کار و ارزیابیهای دورهای است.
بورسیه کارشناسی
بورسیه کارشناسی ارشد
کمک هزینه تحصیلی که به دانشجوی دوره کارشناسی ارشد برای پوشش دادن هزینههای زندگی و یا تحصیل پرداخت میشود. میزان و شکل پرداخت این کمک هزینه براساس تعریفی که برای آن شده است و همچنین کشورهای مختلف میتواند شرایط و ویژگیهای متفاوتی داشته است. درمواردی ادامه دریافت بورسیه منوط به ارائه گزارش کار و ارزیابیهای دورهای است.
جایزه علمی
جایزههای علمی، عنوان عامی برای گونههای مختلفی از تشویقاتی هستند که ازدانشجویان، اساتید و یا پژوهشگران مستقل، به سبب ارائه برخی آثار علمی، اعم از کتاب، پایاننامه و یا مقاله صورت میگیرد. جایزههای علمی عمدتاً توسط موسسات و بنیادهای علمی ارائه میشوند و معمولاً مبلغ مشخصی پول هستند. در بسیاری موارد، ارائه جایزه به صورت رسمی اعلام میشود، افراد واجد شرایط برای دریافت آنها اقدام میکنند و در نهایت افرادی به عنوان منتخب، برنده این جوایز می شوند.
دستیار پژوهشی
دستیاری پژوهشی (Research Associate) فرصتی است دانشگاهی که به شماری از دانشجویان مقاطع مختلف و نیز پژوهشگران غیر دانشجو اعطا میشود. فرصت دستیاری پژوهشی، توسط گروههای آموزشی در دانشگاههای مختلف جهان اعلام میشود و کسانی که به عنوان دستیار پژوهشی انتخاب شوند، موظف به همکاری با یک استاد دانشگاه در پروژه مخصوصی هستند. به دستیاران پژوهشی از محل بودجه اختصاص یافته برای آن پژوهش، دستمزد پرداخته می شود.
دوره های کوتاه مدت
دورههای غالبا پژوهشی هستند که برای دانشجویان تحصیلات تکمیلی و یا حتی اساتید این امکان را فراهم میکنند که در یک بازه زمانی مشخص در یک مرکز دانشگاهی و یا پژوهشی دیگر به مطالعه و پژوهش بپردازند. در این دورهها غالبا شرکتکنندگان نیز موظف هستند که نتایج پژوهش خود را دست کم در قالب یک یا چند سخنرانی ارائه کنند. شماری از این دورهها تمام یا بخشی از هزینههای داوطلب (ثبتنام، سفر و اسکان) را برای شرکتکنندگان بر عهده میگیرند.
شغل استادی
استادی دانشگاه (Tenure Track Professorship) به عنوان یک شغل، یکی از مهم ترین گونههای فعالیت آکادمیک است. افراد دارای مدرک دکترا و یا فوق دکترا، معمولاً بر اساس فراخوانی عام توسط دانشگاه، برای در اختیار گرفتن یک موقعیت دانشگاهی، مورد مصاحبه قرار میگیرند. همچنین پیشینه تحقیقاتی و علمی ایشان مورد ارزیابی قرار میگیرد. افراد منتخب ابتدائاً برای یک دوره پنج ساله آزمایشی (Tenure Track) به استخدام دانشگاه در میآیند و بعد از پنج سال و بر اساس رای کمیته علمی دانشکده و دانشگاه، از کار برکنار و یا به صورت دائم در دانشگاه مشغول به تحصیل خواهند شد. در حال حاضر در کشور آلمان ورود به کرسی استادی منوط به گذراندن دوره فوق دکتری آلمانی (habilitation) و يا دوره استادیاری آلمانی (juniorprofessorship) است.
شغل دکترا
شغل پژوهشی ـ آموزشی است که شاغل در صورت اتمام موفقیتآمیز دوره شغلی خود، حائز درجه دکتری نیز میشود. شغل دکتری دستکم شامل نوشتن رساله پژوهشی دکتری میشود و علاوه بر آن گاهی وظایف آموزشی و حتی اداری نیز به فرد شاغل محول میشود. تفاوت اصلی شغل دکتری با بورسیه دکتری، تعهد شغلی و کاری است که برای دانشجو ایجاد میشود و او موظف است در زمانهای خاصی در جای خاصی حضور داشته باشد. با این حال در کشورهایی که این موقعیتها عرضه میشود، نرخ متوسط حقوق دریافتی برای شغل دکتری، از بورسیه دکتری بیشتر است. در حال حاضر شغل دکتری غالباً در کشورهایی مثل آلمان، سوئیس، هلند، اتریش، بلژیک، لوگزامبورگ و کشورهای اسکاندیناوی عرضه میشود. دریافتکنندگان شغل دکتری، بعد از پایان دوره، برای اخذ اقامت دائم و یا شهروندی آن کشورها، عموماً از موقعیت بهتری برخوردار خواهند بود.
فراخوان کتاب
فراخوانی است که در آن از پژوهشگران مرتبط با یک حوزه مطالعاتی درخواست میشود تا کتاب خود را ارسال کنند. این فراخوان غالبا توسط ناشران کتابهای دانشگاهی برای سری یا موضوع خاصی که به طور سلسلهوار چاپ میکنند، اعلام میشود.
فراخوان مقاله
فراخوانی است که در آن از پژوهشگران مرتبط با یک حوزه مطالعاتی درخواست میشود تا پژوهشها و مقالات خود را ارسال کنند. این فراخوان میتواند برای یک کتاب و یا شماره خاصی از یک مجله باشد.
فوق دکترا
فوق دکترا (Postdoc) دورهای معمولا یک تا سه ساله است که دانشجویان بعد از به پایان بردن دوره دکترا، آن را میگذرانند. فرصتهای فوق دکترا بعد از دریافت مدرک دکترا قابل ورود هستند، اما دانشجویان دکترا حدود شش ماه قبل از دفاع از پایاننامه دکترای خود. برای این فرصت اقدام میکنند. دانشجویان مقطع فوق دکترا، در این دوره، میباید به پژوهش و یا تدریس بپردازند، اما در کلاسی به عنوان تحصیل، شرکت نمیکنند. این دانشجویان همچنین از دانشگاه به صورت ماهیانه حقوق دریافت میکنند؛ چه اینکه فوق دکترا اساساً نوعی شغل است. فرصتهای فوق دکترا، به صورت متناوب توسط دانشگاهها اعلام میشود و کمیتهای علمی آنها از میان متقاضیان، انتخاب میکند. فرصت های فوق دکترا معمولاً بسیار رقابتی است.
کارگاه
کارگاهها همان دورههای کوتاه مدت با هدف آموزشی هستند که به زمان خاصی اختصاص ندارند و در آن یک نوع تعامل جمعی قویتر دورههای کوتاه مدت وجود دارد. علی الخصوص نوع ارائههایی که اساتید دارند با ارائههای کنفرانس و دورههای کوتاهمدت متفاوت است؛ چرا که غالباً به شکلی است که به طور عملی شرکتکنندگان را درگیر محتوا میکند و از آنان خواسته میشود که کارهایی را در طول دوره با مشارکت جمعی تمرین کنند. در کارگاهها غالباً تکیه کمتری بر بُعد تئوری ـ انتزاعی میشود و بیشتر یادگیری عملی مهارتها مدنظر است.
کنفرانس
اجتماع شماری از پژوهشگران که در آن پژوهشها ارائه میشود. این ارائه می تواند به شکل سخنرانی ـ ارائه شفاهی و یا پوستر ـ باشد. براساس نوع، بزرگی و ماهیت، یک کنفرانس میتواند از یک تا چند روز به طول انجامد و در بردارنده یک الی دهها پنل (بخش) باشد. هر یک از پنلها به موضوع خاصی میپردازد و توسط دانشمندی متخصص آن موضوع اداره میشود.
مدارس فصلی
مدارس فصلی دورههای کوتاه مدّت آموزشی هستند که در بازه زمانی خاصّی (مدرسه تابستانی، بهاری، پائیزی یا زمستانی) برگزار میشوند. موضوعاتی که در این مدارس ارائه میشود بسیار متنوع و براساس نیازها، خواسته و سلیقه برگزارکنندگان و شرکتکنندگان میتواند متفاوت باشد و حتی شامل مدارس تابستانی درخصوص فرهنگ و زبان یک کشور میتواند باشد. در مدارس فصلی گاهی شرکتکنندگان نیز موظف به ارائه پژوهشی در قالب یک سخنرانی کوتاه هستند و گاهی چنین الزامی وجود ندارد. شماری از مدارس فصلی تمام یا بخشی از هزینههای مدرسه (ثبتنام، سفر و اسکان) را برای شرکتکنندگان بر عهده میگیرند. مدارسی که اقدام پوشش هزینهها میکنند معمولا از دستهای هستند که انتظار دارند شرکتکنندگان، ارائه پژوهش و یا افزوده دیگری برای دوره داشته باشند.
فصلنامه
–
خدمات
–
اخبار
–
آکادمی طومار
–
تقویم آکادمیک
–
تماس با ما و درباره ما
–
فراخوان کنفرانس درباره زکات، کالج دانشگاه هورون، کانادا
بیشتر
فراخوان کنفرانس درباره تحول در حقوق، سوآس، انگلیس
بیشتر
فراخوان استادیار مهمان در زمینه تاریخ خاورمیانه، دانشگاه والپاریسو، آمریکا
بیشتر
موقعیت شغلی فوق دکتری در زمینه تاریخ پزشکی، دانشگاه زوریخ، سوئیس
بیشتر
فیلتر بر اساس
دسته بندی ها
برچسب ها
نویسندگان
نمایش همه
همه
برچسبها
11 سپتامبر
Digital Humanities
آب
آب و هوا
آبادان
آتن
آخرالزمان
آخن
آدلاید
آذربایجان
آرشیو
آرشیو ملی انگلستان
آرمان شهر
آزاد اندیشی
آزادی
آسیا
آسیای میانه
آفریقا
آفریقای جنوبی
آکادمی چینی
آکادمی دیپلماتیک آذربایجان
آکادمی علوم اتریش
آکادمی علوم ساکسون در لایپزیگ
آکسفورد
آلبانی
آلمان
آمار
آمریکا
آمریکای شمالی
آمستردام
آموزش عالی
آموزش و پرورش
آموزشی
آناتولی
آنتروپوسن
آنتورپ
آنکارا
آهستگی
آواشناسی
آیین ها
اباضیه
ابجد
ابعاد بصری
ابن عربی
ابن مسره
ابهام
اپیدمی
اتریش
اجتهاد
اجرا
احساسات
اخلاق
اخلاق اسلامی
اخلاق دینی
اخلاق علم
ادبیات
ادبیات ترکی
ادبیات تطبیقی
ادبیات عرب
ادبیات فارسی
ادراک
ادیان
ادیان ابراهیمی
ادیان بومی
ادینبورا
ارامنه
ارتباطات
ارث
ارسطو
ارفورت
ارلانگن
ارمنستان
اروپا
اروپای جنوب شرقی
اروپای شرقی
ازبکستان
ازدواج
اسپانیا
اسپانیایی
استاد مدعو
استانبول
استخدام
استراسبورگ
استرالیا
استعمار
استعمارزدائی
استکهلم
استونی
استونی بروک
اسرائیل
اسطوره
اسکاتلند
اسلام
اسلام کلاسیک
اسلام گرائی
اسلام گرائیژ
اسلام متقدم
اسلام معاصر
اسلام هراسی
اسلام و مسیحیت
اسلام-یهودیت
اسلام-یهودیت-مسیحیت
اسلو
اسلواکی
اسماعیلیه
اسنابروک
اسناد
اشتوتگارت
اعتماد
اعتیاد
اعراب
اعلام
افراط گرائی
افریقا
افغانستان
اقتدار
اقتصاد
اقتصاد اسلامی
اقتصاد جهانی
اقتصاد سیاسی
اقلیت ها
اقلیت های مسلمان
اقلیم
اقیانوس هند
اقیانوسیه
اکستر
الجزائر
الحاد
الکل
الهیات
الهیات تاریخی
امآیتی
امارات
اماکن مقدس
امام علی علیه السلام
امپراطوری
امپراطوری اسلامی
امپریال کالج
امپریالیسم
امت
امر قدسی و مقدس
امریکا
امنیت
امور مرموز
امویان
امید
انتشارات آی بی تاریس
انتشارات بریل
انتشارات دی گرویتر
انجمن اروپائی مطالعات ایرانی
انجمن اروپایی متون کتاب مقدس
انجمن بریتانیایی مطالعات اسلامی
انجمن مطالعات حقوقی اسلام
انجمن مطالعات خاورمیانه آلمان
انجمن نسخه های خطی
اندلس
اندونزی
اندیشه
اندیشه اسلامی
انرژی
انرژی بادی
انرژی درمانی
انرژی هسته ای
انسان
انسان شناسی
انسان گرایی
انسجام اجتماعی
انقلاب
انقلاب ایران
انگاره
انگلستان
انگلیس
انگلیسی
اوپسالا
اوپن یونیورسیتی
اوتریخت
اوتوپیا
اوراسیا
اوراسیای مرکزی
اورشلیم
اوستا
اوکراین
اىبيات فارسي
ایالت کبک
ایبری
ایتالیا
ایران
ایران باستان
ایران شناسی
ایرلند
ایرلند شمالی
ایروان
ایماژ
ایمان
ایمپریال کالجژ
اینترنت
بارسلون
بازار
بازاریابی
بازسازی
بازنمائی
باستان
باستان شناسی
باطن گرائی
باکو
بالکان
بامبرگ
بانک اطلاعاتی
بانک توسعه اسلامی
بانک جهانی
بحران
بخارست
بدن
بدهی
برده داری
بردهداری
برزیل
برکت
برکلی
برگن
برلین
برن
برنامه ماکس وبر
بروکسل
بریتانیا
بریزبن
بشردوستی
بشریت
بطلمیوس
بغداد
بلایا
بلژیک
بلغارستان
بن
بنگلادش
بنیاد پروفسور فؤاد سزگین
بنیاد تسایت
بنیاد تویوتا
بنیاد دلفینا
بنیاد علوم دینی ایتالیا
بنیاد فون هومبولت
بنیاد قرطبه
بنیاد کونراد آدانور
بنیاد گردا هنگل
بنیاد گرداهنکل
بنیاد ماکس وبر
بنیاد هارت
بنیاد هومبولت
بنیادگرایی
بهار عربی
بوخوم
بوداپست
بودیسم
بورسیه
بورسیه اراسموس
بوستون کالج
بوسنی
بی ایمانی
بیرمنگام
بیروت
بیزانس
بیشکک
بیماری
بیمه
بینا فرهنگیت
بیوگرافی
پاپیروس
پاریس
پاکستان
پاندمی
پایان نامه
پایتخت
پایداری
پتنه
پدیدارشناسی
پراکندگان
پراگ
پرتغال
پروجا
پرینستن
پرینستون
پزشکی
پسااستعمار
پساامپریالیسم
پلورالیسم
پناهندگی
پنسیلوانیا
پوپولیسم
پویائی
پیزا
پیمایش
تئاتر
تاثیرگذاری
تاجیکستان
تارتو
تاریخ
تاریخ اجتماعی
تاریخ اسلام
تاریخ اقتصادی
تاریخ اندیشه
تاریخ ایران
تاریخ باستان
تاریخ پزشکی
تاریخ تطبیقی
تاریخ جهان اسلام
تاریخ جهانی
تاریخ خاورمیانه
تاریخ دیجیتال
تاریخ زیست محیطی
تاریخ علم
تاریخ فرهنگی
تاریخ فکر
تاریخ مفاهیم
تاریخ نگاری
تاریخ هنر
تاریخ و عقاید
تایلند
تایوان
تبعیض
تجارت
تجربه دینی
تجربه عرفانی
تحرک
تحصیلات تکمیلی
تدفین
ترکیه
تروخیو
تروریسم
ترویج
تسامح دینی
تشیع
تشییع
تصحیح
تصورات
تصوف
تصویر نگاری
تعلیم و تربیت
تغییر اجتماعی
تغییر دین
تفسیر
تقلید
تکنولوژی
تلمود
تماسین
تمدن
تمدن اسلامی
تنوع
تنوع نژادی
توبیتاک
توبینگن
تورکو
تورنتو
توریسم
توسعه
توسعه اقتصادی
توسعه پایدار
توسعه شهری
توکیو
تولید
توماس آکویناس
تونس
تیرانا
جاده ابریشم
جامعه
جامعه اطلاعاتی
جامعه جهانی
جامعه شناسی
جامعه شناسی دین
جامعه شناسی سیاسی
جامعه مدنی
جامعهشناسی اقتصادی
جایزه
جریان های اسلامی
جزیره العرب
جغرافیا
جماعت
جمعیت شناسی
جمهوری آذربایجان
جمهوری چک
جنبش های اجتماعی
جنسیت
جنگ
جنگ داخلی
جنگ سرد
جنگهای صلیبی
جنوب آسیا
جنوب شرق آسیا
جهان اسلام
جهان جنوبی
جهان شهر گرایی
جهان عرب
جهان غرب
جهان مدرن
جهان وطن گرائی
جهانی سازی
جهانی شدن
جوامع اسلامی
جوانان
جیزه
چالشهای جهانی
چستر
چکیده
چندجانبه گرایی
چین
حافظه فرهنگی
حاکمیت
حج
حدیث
حرکت
حزب توده
حسابداری
حقوق
حقوق اسلامی
حقوق بشر
حکمرانی خوب
حکومت
حکومت داری
حل مسئله
حلال
حوزه علمیه
حوزه عمومی
حیوانات
خاطره
خانواده
خاور
خاورمیانه
خاورمیانه مدرن
خاورنزدیک
خدا
خشونت
خلاقیت
خلیج فارس
خواب
خوارج
خوجه
داستان های مقدس
دانش
دانشگاه
دانشگاه آبردین
دانشگاه آدلاید
دانشگاه آرهاوس
دانشگاه آرهوس
دانشگاه آریزونا
دانشگاه آزاد برلین
دانشگاه آزاد بروکسل
دانشگاه آزاد بوزن
دانشگاه آزاد بولزانو
دانشگاه آقاخان
دانشگاه آکس مارسل
دانشگاه آکسفورد
دانشگاه آگدر
دانشگاه آلبرتا
دانشگاه آمریکائی آسیای میانه
دانشگاه آمریکائی بیروت
دانشگاه آمریکائی دبی
دانشگاه آمریکائی قاهره
دانشگاه آمریکایی
دانشگاه آمستردام
دانشگاه آنتورپ
دانشگاه آیدین
دانشگاه ابن خلدون
دانشگاه اخوین
دانشگاه ادبنبورو
دانشگاه ادینبورو
دانشگاه اراسموس
دانشگاه ارفورت
دانشگاه استراسبورگ
دانشگاه استرثکلاید
دانشگاه استرلینگ
دانشگاه استنفورد
دانشگاه استیرلینگ
دانشگاه اسکودار
دانشگاه اسلو
دانشگاه اسن
دانشگاه اسنابروک
دانشگاه اکس مارسی
دانشگاه اکستر
دانشگاه اگزتر
دانشگاه الفهری
دانشگاه امستردام
دانشگاه اوپسالا
دانشگاه اوترخت
دانشگاه اوربرو
دانشگاه اوکلاهاما
دانشگاه اوکلند
دانشگاه اومئو
دانشگاه اومی
دانشگاه ایالتی اورگن
دانشگاه ایالتی اوهایو
دانشگاه ایالتی بویس
دانشگاه ایالتی سان فرانسیسکو
دانشگاه ایالتی سانفرانسیسکو
دانشگاه ایالتی یوتا
دانشگاه ایموری
دانشگاه ایندیانا
دانشگاه بازل
دانشگاه بامبرگ
دانشگاه بایرویت
دانشگاه بخارست
دانشگاه برازیلیا
دانشگاه براون
دانشگاه برایتون
دانشگاه برشا
دانشگاه برکلی
دانشگاه برگن
دانشگاه برمن
دانشگاه برن
دانشگاه برندایس
دانشگاه بریتیش کلمبیا
دانشگاه بریستول
دانشگاه بصره
دانشگاه بلمند
دانشگاه بن
دانشگاه بوخوم
دانشگاه بوردو
دانشگاه بوستون
دانشگاه بوغازیچی
دانشگاه بیرمنگام
دانشگاه بیلفلد
دانشگاه بیلکنت
دانشگاه بین المللی رباط
دانشگاه بین المللی فلوریدا
دانشگاه پادربورن
دانشگاه پادوا
دانشگاه پاردوبیتسه
دانشگاه پاریس ۱/پانتئون-سوربن
دانشگاه پاریس-ساکله
دانشگاه پاساو
دانشگاه پروجا
دانشگاه پرینستون
دانشگاه پل آلبرت فوریه
دانشگاه پلوپونز
دانشگاه پلوپونس
دانشگاه پلی تکنیک هنگ کنگ
دانشگاه پنسیلوانیا
دانشگاه پوتسدام
دانشگاه پیتسبرگ
دانشگاه پیتسبورگ
دانشگاه پیزا
دانشگاه تارتو
دانشگاه تالین
دانشگاه تاماسات
دانشگاه تامپیری
دانشگاه تاوسون
دانشگاه ترنتو
دانشگاه ترینیتی لیدز
دانشگاه توبینگن
دانشگاه تورکو
دانشگاه تورنتو
دانشگاه تورین
دانشگاه تونته
دانشگاه جانز هاپکینز
دانشگاه جورج تاون
دانشگاه جورج میسون
دانشگاه جورج واشنگتن
دانشگاه چاپمن
دانشگاه چارلز
دانشگاه چالمرز
دانشگاه چستر
دانشگاه چنگچی
دانشگاه حمد بن خلیفه
دانشگاه دانمارک جنوبی
دانشگاه دهلی نو
دانشگاه دورام
دانشگاه دولتی ایروان
دانشگاه دویسبورگ-اسن
دانشگاه دیکین
دانشگاه راتگرز
دانشگاه رادباود
دانشگاه رایس
دانشگاه ردباد
دانشگاه ردبوند
دانشگاه رگنسبورگ
دانشگاه روچستر
دانشگاه روسکیلد
دانشگاه رویال هالووی
دانشگاه ریدینگ
دانشگاه زائد
دانشگاه زارلند
دانشگاه زوریخ
دانشگاه زیگموند فروید
دانشگاه زیگن
دانشگاه ژان مولِن لیون
دانشگاه ژنو
دانشگاه ژوهانسبورگ
دانشگاه سابانجی
دانشگاه سارایوو
دانشگاه ساسکس
دانشگاه ساکارایا
دانشگاه ساکرو کور
دانشگاه سالرنو
دانشگاه سالزبورگ
دانشگاه سالنتو
دانشگاه سگد
دانشگاه سن پترزبورگ
دانشگاه سنت اندروز
دانشگاه سنت پترزبورگ
دانشگاه سنت جانز
دانشگاه سنت ماریس
دانشگاه سواز
دانشگاه سیدنی
دانشگاه شارجه
دانشگاه شاندونگ
دانشگاه شانگهای
دانشگاه شفیلد
دانشگاه شهری استانبول
دانشگاه شهری دوبلین
دانشگاه شهری لندن
دانشگاه شهری نیویورک
دانشگاه شیکاگو
دانشگاه صنعتی تگزاس
دانشگاه صنعتی دانمارک
دانشگاه صنعتی نانیانگ
دانشگاه علوم انسانی و اجتماعی سوپس
دانشگاه فدراسیون
دانشگاه فرانکفورت
دانشگاه فرایبورگ
دانشگاه فریبورگ
دانشگاه فلوریدا
دانشگاه فناوری نانیانگ
دانشگاه فنی آخن
دانشگاه فنی برلین
دانشگاه فوردهام
دانشگاه فورمان
دانشگاه فون هومبولت
دانشگاه قطر
دانشگاه کاپادوکیا
دانشگاه کاتانیا
دانشگاه کاتولیک استرالیا
دانشگاه کاتولیک لوون
دانشگاه کاتولیک میلان
دانشگاه کاردیف
دانشگاه کارلتون
دانشگاه کارلوا
دانشگاه کافوسکاری ونیز
دانشگاه کالیفرنیا در دیویس
دانشگاه کالیفرنیا در لوس آنجلس
دانشگاه کالیفرنیا واقع در سانتاباربارا
دانشگاه کالیفرنیای جنوبی
دانشگاه کامبریا
دانشگاه کامپلوتنس
دانشگاه کانادائی دبی
دانشگاه کاونتری
دانشگاه کپنهاک
دانشگاه کپنهاگ
دانشگاه کچ
دانشگاه کرت
دانشگاه کریتمسته
دانشگاه کلگری
دانشگاه کلمبیا
دانشگاه کلن
دانشگاه کلورادو
دانشگاه کمبریج
دانشگاه کنت
دانشگاه کنستانتس
دانشگاه کوئینزلند
دانشگاه کوچ
دانشگاه کوده
دانشگاه کوردوبا
دانشگاه کوماموتو
دانشگاه کووین
دانشگاه کوینز
دانشگاه کوینزلند
دانشگاه کویین بلفاست
دانشگاه گراتس
دانشگاه گرانادا
دانشگاه گرونینگن
دانشگاه گریفیث
دانشگاه گلاسکو
دانشگاه گنت
دانشگاه گوتنبرگ
دانشگاه گوتینگن
دانشگاه گیسن
دانشگاه لاوال
دانشگاه لایپزیگ
دانشگاه لایدن
دانشگاه لندن
دانشگاه لنکستر
دانشگاه لوآو ونیز
دانشگاه لوزان
دانشگاه لوکزامبورگ
دانشگاه لوگانو
دانشگاه لوگزامبورگ
دانشگاه لیدز
دانشگاه لیدن
دانشگاه لیژ
دانشگاه لینکلن
دانشگاه لینه
دانشگاه ماربورگ
دانشگاه مارکیت
دانشگاه ماساچوست
دانشگاه ماستریخت
دانشگاه ماسی
دانشگاه مانش
دانشگاه مانهایم
دانشگاه ماینتز
دانشگاه ماینتس
دانشگاه مرکزی اروپائی
دانشگاه مرمره
دانشگاه مریلند
دانشگاه مستقل لیسبون
دانشگاه مشترک المنافع ویرجینیا
دانشگاه مکگیل
دانشگاه مکمستر
دانشگاه ملبورن
دانشگاه ملی استرالیا
دانشگاه ملی سنگاپور
دانشگاه منچستر
دانشگاه مونستر
دانشگاه مونیخ
دانشگاه میشیگان غربی
دانشگاه میلان
دانشگاه مینهو
دانشگاه ناپل
دانشگاه ناتینگهام
دانشگاه ناتینگهام ترنت
دانشگاه نبراسکا
دانشگاه نرماله سوپریوره
دانشگاه نروژی علم و فناوری
دانشگاه نوتردام
دانشگاه نورثوست
دانشگاه نورثوسترن
دانشگاه نوشاتل
دانشگاه نیوانگلند
دانشگاه نیوکاسل
دانشگاه نیویورک شعبه ی ابوظبی
دانشگاه هاروارد
دانشگاه هامبورگ
دانشگاه هانوفر
دانشگاه هایدلبرگ
دانشگاه هلسینکی
دانشگاه هنر برلین
دانشگاه هنرهای زیبای رم
دانشگاه هنگ کنگ
دانشگاه وارویک
دانشگاه واسدا
دانشگاه واشنگتن در سنت لوئیس
دانشگاه واشینگتن در سنت لوئیس
دانشگاه ورونا
دانشگاه ولز جنوبی
دانشگاه وندربیلت
دانشگاه ویرجینیا
دانشگاه ویسکانسین
دانشگاه ویکتوریا
دانشگاه ویلفرد لاویه
دانشگاه وین
دانشگاه وینسکانستین-مدیسون
دانشگاه وینیپگ
دانشگاه یانسه
دانشگاه یوتا
دانشگاه یورک
دانشگاه ییل
دانشگاه ییواسکیلا
دانمارک
دبی
درگیری
درمان
دروزیان
دریای خزر
دریای سیاه
دستنامه
دستیار پژوهشی
دعای کمیل
دلمنهورست
دموکراسی
دنور
دنیاگیری
دهلی نو
دوبلین
دوحه
دوره کوتاه مدت
دوره مدرن متقدم
دولت
دولت-ملت
دیپلماسی
دیستوپیا
دیگربودگی
دیگری
دین
دین جهانی
دین ضمنی
دین عمومی
راتلج
رادیکالیسم
رادیو
ربا
رباط
رده شناسی زبان
رسانه
رشد
رم
رمان
رنگ
رهایی بخشی
رهبری
روابط اجتماعی
روابط بین الملل
روابط فراملی
روان پزشکی
روان شناسی
روان کاوی
روایت
روحانیت
روزگار باستان متاخر
روزنامه نگاری
روسیه
روش شناسی
روشنگری
روم
رومانی
رویال آکادمی هلند
ریاضی
زائران
زبان
زبان اردو
زبان ارمنی
زبان انگلیسی
زبان ترکی استانبولی
زبان ترکی عثمانی
زبان سریانی
زبان شناسی
زبان شناسی رایانشی
زبان عربی
زبان فارسی
زبان و ادبیات عرب
زبان و ادبیات عربی
زبان و فرهنگ پرتغالی
زبانهای مدرن
زرتشتیت
زردشتیگری
زکات
زمان
زنان
زندان
زهرشناسی
زوریخ
زیارت
زیبائی شناسی
زیرساختار
ژاپن
ژاین
ژنو
ژنوم
ژورنال دانش مدیترانه ای
ژوهانسبورگ
سارایوو
سازمان
سازمان ملل متحد
ساسانیان
سالزبری
سالزبورگ
سالمندی
سالنامه
سامی
سانسکریت
سانسور
ساوتهمپتون
ستاره شناسی
سرمایهداری
سعید نورسی
سفر
سفر مقدس
سفرنامه
سکه
سکولاریته
سکولاریسم
سلفی
سلفی گری
سم شناسی
سمرقند
سن آنتونیو
سن پترزبورگ
سنت
سنت پترزبورگ
سنگاپور
سوئد
سوئیس
سودان
سوریه
سوسیالیسم
سویا
سویل
سیاست
سیاست اجتماعی
سیاست جهانی
سیاست خارجی
سیاست عمومی
سیاست گذاری
سیاست گذاری تطبیقی
سیاست گذاری عمومی
سیاستگذاری
سید مرتضی
سیدنی
سیستم
سیواس
شا
شادی
شالوده شکنی
شام
شانگهای
شبکه ها
شبکه های اجتماعی
شبه جزیره ایبری
شبه جزیره عربستان
شبه قاره هند
شر
شرح
شرق
شرق آسیا
شرق آفریقا
شرق اروپا
شرق شناسی
شریعت
شعر
شغل دکترا
شغل دکتری
شمال آفریقا
شهر
شهرسازی
شهروندی
شوخی
شورای عربی علوم اجتماعی
شوروی
شیخ حمد
شیطان
شیعه
شیعه شناسی
شیعیان دوازده امامی
صدر اسلام
صرف
صفویه
صلح
صوفیه
ضداستعمار
طب
طبیعت
طراحی
طراحی شهری
طراحی صنعتی
عبری
عثمانی
عدالت
عدم مادیت
عراق
عرفان
عزاداری
عشق
عفو
عقل
عقل گرایی
عقلانیت اقتصادی
عقیده
عکاسی
علم
علما
علوم اجتماعی
علوم انسانی
علوم انسانی دیجیتال
علوم انسانی محیطی
علوم سیاسی
علوم شناختی
عمان
عمره
عهد جدید
عهد عتیق
عهدین
غذا
غرب
فارسی
فاطمیان
فراخوان
فرازمینی ها
فرامرزی بودگی
فراملی گرائی
فرامنطقه
فرانسه
فرانکفورت
فرصت شغلی
فرقه
فرقه گرائی
فرهنگ
فرهنگ اسلامی
فرهنگ ایتالیایی
فرهنگ ایران
فرهنگ عامه
فرهنگ عربی
فرهنگ مادی
فرهنگ و اندیشه آلمانی
فرهنگستان بریتانیا
فرودستان
فضا
فضای شهری
فضای مجازی
فقر
فقه
فلزات
فلسطین
فلسفه
فلسفه اخلاق
فلسفه اسلامی
فلسفه علم
فلورانس
فلیولوژی
فمینیسم
فنا
فناوری
فناوری اطلاعات
فنلاند
فهرست نویسی
فوکو
فیلادلفیا
فیلم
فیلولوژی
قالی
قانون
قانون اساسی
قاهره
قبرس
قدرت
قدیس
قرآن
قرارداد اجتماعی
قرطبه
قرقیزستان
قرن نوزدهم
قرون متقدم
قرون میانه
قرون وسطی
قطب الدین شیرازی
قطر
قفقاز
قوم شناسی
قومیت
کار
کارشناسی ارشد
کارگاه
کارگردان
کالج آنه ماری شیمل
کالج اسلامی لندن
کالج بوستون
کالج جدید اروپائی
کالج دانشگاهی دوبلین
کالج دانشگاهی لندن
کالج رویال هالووی
کالج شهری آکسفورد
کالج مسلمانان کمبریج
کالج هامپدن-سیدنی
کانادا
کانبرا
کانت
کپنهاک
کتاب
کتاب مقدس
کتابخانه
کتابخانه دولتی برلین
کتابخانه کنگره آمریکا
کتابدار
کتابشناسی
کتب اربعه
کثرتگرایی
کراکوف
کربلا
کرد
کره جنوبی
کرواسی
کرونا
کلام
کلرادو
کلن
کلیسا
کمبریج
کمونیسم
کنفرانس
کوچ نشینی
کودک
کوردوبا
کوید 19
کیل
کیمیاگری
کینگز کالج
گراتس
گرامشی
گرانادا
گرجستان
گردشگران
گردشگری
گرونینگن
گفتگوی ادیان
گفتمان
گلدزیهر
گنت
گوتا
گوتنبرگ
گوتینگن
گیسن
لایپزیگ
لایدن
لبنان
لجهه
لعنت
لغت شناسی
لندن
لهستان
لوزان
لوکا
لوکزامبورگ
لوگبورت
لوگزامبورگ
لوناتو
لوون
لیبرال
لیبرالیسم
لیدن
لیسبون
لیون
مؤسسه تاریخ پژوهی آلمان
مؤسسه شرق شناسی بیروت
مؤسسه لایبنیتز
مؤسسه هلند برای مطالعات پیشرفته
مادرید
مادیت
مارکسیسم
ماکس پلانک
مالت
مالزی
مالیه
مانهایم
ماینتس
متن
متون
متون دینی
مثنوی معنوی
مجارستان
محیط زیست
مددکاری
مدرسه اقتصاد لندن
مدرسه تابستانی
مدرسه تجارت کپنهاگ
مدرسه عالی اقتصاد
مدرسه عالی اقتصاد مسکو
مدرسه عالی سانتانا
مدرسه مطالعات پیشرفته لوکا
مدرنیته
مدیترانه
مدیریت
مدیریت ارشد کسب و کار
مدیریت استراتژیک
مدیریت جهانی
مدیریت عملیاتی
مراکش
مرجعیت
مردم شناسی
مردم نگاری
مرزها
مرکز برلین برای مطالعات جنگ سرد
مرکز شرق مدرن برلین
مرکز مطالعات پیشرفته علوم اسانی کیت هامبورگر
مرکز مطالعات شرق مدرن
مرکز مطالعات شیعی
مرکز مطالعات میان رشته ای هسته ای
مرکز ویلسون
مرگ
مسافرت
مستندات
مسکو
مسلمانان
مسیحیت
مشارکت
مشروعیت
مصر
مطالعا ت جهانی
مطالعات
مطالعات آسیا
مطالعات آفریقا
مطالعات اجتماعی
مطالعات ادیان
مطالعات اروپائی
مطالعات استراتژیک
مطالعات اسلامی
مطالعات اقیانوسیه
مطالعات ایرانی
مطالعات باستانی
مطالعات بیزانس
مطالعات بین المللی
مطالعات ترجمه
مطالعات ترکی
مطالعات تعلیم و تربیت
مطالعات جهان
مطالعات جهانی
مطالعات حدیث
مطالعات خاورمیانه
مطالعات دینی
مطالعات زنان
مطالعات شرق آسیا
مطالعات شرقی
مطالعات شیعی
مطالعات عربی
مطالعات غرب آسیا
مطالعات فرهنگی
مطالعات قرآنی
مطالعات کردی
مطالعات متون
مطالعات مسیحی
مطالعات منطقه ای
مطالعات میان رشته ای
مطالعات یهودی
معرفت
معماری
معماری اسلامی
معنویت
معنی شناسی
مغرب
مغولان
مکان
مکزیک
ملبورن
ملی گرائی
ملیت
مملوکیان
منابع
مناسک
منچستر
مهاجرت
مهربانی
مواد مخدر
موزه
موزه آلمان
موزه برانلی
موزه بریتانیا
موزه داری
موزه ویکتوریا و آلبرت
موزه یهود برلین
موزه یهود پاریس
موسسه اروپائی طراحی
موسسه المهدی (عج)
موسسه ایران شناسی وین
موسسه بیرکبک برای علوم انسانی
موسسه پاریس برای علوم سیاسی
موسسه پژوهشی استانبول
موسسه تحصیلات تکمیلی دوحه
موسسه دانشگاهی اروپائی
موسسه دومینیکن
موسسه سلطنتی فناوری
موسسه شرق شناسی استانبول
موسسه فدرال فن آوری زوریخ
موسسه فناوری روچستر
موسسه ماکس پلانک
موسسه ماکس پلانک برای تاریخ علم
موسسه ماکس پلانک برای تاریخ علوم
موسسه ماکس پلانک برای مطالعات جمعیت شناسی
موسسه ماکس پلانک برای مطالعه جوامع
موسسه ماکس پلانک برای مطالعه دین و تنوع نژادی
موسیقی
موسیقی عربی
مونترآل
مونستر
مونیخ
میراث بومی
میراث فرهنگی
میسیونر
میشیگان
میلان
مینه سوتا
نابرابری
ناپل
نانت
نایروبی
نثر
نجوم
نحو
نروژ
نژاد
نساجی
نسخ خطی
نسخه های خطی
نسل کشی
نظامی گنجوی
نظریه ادبی
نظریه سیاسی
نظم اجتماعی
نفت
نقت
نقشه برداری
نقشه کشی
نقشه نگاری
نماد
نمایش
نهادها
نوشاتل
نیروی کار
نیکوزیا
نیکوکاری
نیوزیلند
نیوکاسل
نیویورک
هارتفورد
هاله
هامبورگ
هانوفر
هایدگر
هرمنوتیک
هزاره
هزاره جدید
هلسینکی
هلند
همسایگی
همکاری
هند
هندوئیسم
هنر
هنر اسلامی
هنرهای زیبا
هنگ کنگ
هوش
هومبولت
هویت
هویت جنسی
هویت زنانه و مردانه
هویت فردی
هیجان
واریک
واشنگتن
والنسیا
وایمار
وحی
وحید سامی
وراثت
ورشو
وقف
ولز
ونکوور
ونیز
ویسکانسین
وین
یسوعیان
یمن
ینا
یهود
یورک
یونان
یونان باستان
یونیورسیتی کالج
۱۴۰۱/۱۱/۰۳
۱۴۰۱/۱۱/۰۳
سررسید:
۱۴۰۱/۱۱/۲۱
دسته بندی ها
فراخوان کنفرانس درباره بازاندیشی قابلیت سکونت در عصر آنتروپوسن، دانشگاه وارویک، انگلیس
دانشگاه وارویک قرار است کنفرانسی با عنوان «فرهنگ و مسئولیت جهانی: بازاندیشی قابلیت سکونت در عصر آنتروپوسن» برگزار کند. علاقمندان تا 21 بهمن برای ارسال چکیده فرصت دارند. برای اطلاعات بیشتر به این لینک مراجعه کنید.