انجمن ارنست هرتسفلد برای تاریخ هنر اسلامی و باستان شناسی برای یک جایزه ویژه با هدف حمایت از پایان نامه های کارشناسی ارشد در تاریخ هنر اسلامی و باستان شناسی فراخوان داده است. علاقمندان تا 22 آبان برای ارسال درخواست فرصت دارند. برای اطلاعات بیشتر به این فایل مراجعه کنید.
انجمن تاریخنگاران هنر اسلامی برای گرنت سفر موسوم به گرابر برای کسانی که در یک کنفرانس بینالمللی معتبر پذیرفته شده اند، فراخوان داده است. علاقمندان تا 24 مرداد برای ارسال درخواست فرصت دارند. برای اطلاعات بیشتر به این لینک مراجعه کنید.
دانشگاه اُسلو برای یک موقعیت شغلی دکتری در زمینه ادبیات عربی و مطالعات فرهنگی فراخوان داده است. علاقمندان تا دهم شهریور برای ارسال درخواست فرصت دارند. برای اطلاعات بیشتر به این لینک مراجعه کنید.
ژورنال موسوم به ادبیات خاورمیانه که توسط انتشارات برجسته تیلیور و فرانسیس منتشر می شود، برای یک شماره ویژه با موضوع «بومشناسیهای شکننده: فوریتهای زیست محیطی در ادبیات خاورمیانه» فراخوان داده است. علاقمندان تا 10 شهریور برای ارسال مقاله فرصت دارند. برای اطلاعات بیشتر به این لینک مراجعه کنید.
دانشگاه ماربورگ در آبان سال جاری کنفرانسی با موضوع « چه کسی ادبیات مدرن عربی را چگونه و چرا می خواند؟ رویکردهای میان رشتهای به خوانندگان، رسانهها، ترجمه و در دنیای جهانیشده» برگزار می کند. علاقمندان تا 9 تیر برای ارسال چکیده فرصت دارند. برای اطلاعات بیشتر به این فایل مراجعه کنید.
نهاد موسوم به حاجی بابا فرصت های پژوهشی در حوزه مطالعات قالی شرقی در اختیار پژوهشگران تحصیلات تکمیلی و همینطور فارغ التحصیلان دکتری می گذارد. علاقمندان تا 9 اردیبهشت برای ارسال درخواست فرصت دارند. برای اطلاعات بیشتر به این لینک مراجعه کنید.
در سال آتی چهارمین کنفرانس بین المللی معماری و هنر میراث اسلامی در لیسبون پرتغال برگزار می شود. علاقمندان باید در اولین فرصت چکیده های خود را ارسال کنند. برای اطلاعات بیشتر به این لینک مراجعه کنید.
دانشگاه گنت در سپتامبر سال آتی میلادی ششمین کنفرانس بین المللی رمان باستان را برگزار می کند. این کنفرانس با موضوع «جاده های کمتر سفرشده» برگزار می شود. علاقمندان تا 9 آذر برای ارسال چکیده فرصت دارند. برای اطلاعات بیشتر به این لینک مراجعه کنید.
دانشگاه کافوسکاری ونیز با همکاری دانشگاه ژنو یک برنامه ارشد جدید با عنوان «هنر معاصر در این جهان عرب، ایران و ترکیه» راه اندازی کرده است. علاقمندان برای ارسال درخواست تا دوم آذرماه سال جاری فرصت دارند. برای اطلاعات بیشتر به این لینک مراجعه کنید.
یکی از پنل های کنفرانس سالانه انجمن رنسانس آمریکا به موضوع « هیولاها و کابوس ها: کاوشی در بخش تاریک هنر اسلامی» اختصاص یافته است. علاقمندان تا 14 مرداد جهت ارسال چکیده فرصت دارند. برای اطلاعات بیشتر به این فایل مراجعه کنید.
انجمن تاریخ نگاران هنر اسلامی برای کمک هزینه سفر علمی فراخوان داده است. علاقمندان تا 24 مرداد جهت ارسال درخواست فرصت دارند. برای اطلاعات بیشتر به این لینک مراجعه کنید.
دانشگاه کافوسکاری ونیز برای دو موقعیت شغلی دکتری در تاریخ حوزه هنر فراخوان داده است. علاقمندان جهت ارسال درخواست تا یکم اردیبهشت فرصت دارند. برای اطلاعات بیشتر به این لینک مراجعه کنید.
مرکز مطالعات پیشرفته در دانشگاه مونیخ آلمان در مهر ماه سال جاری یک کارگاه برخط با عنوان «رنگ در اسلام: درک تاریخنگاریهای متنی و بصری رنگ از چشماندازی بینارشتهای» برگزار می کند. علاقمندان جهت شرکت در این کارگاه تا27 فروردین ماه سال جاری فرصت ارسال درخواست دارند. برای اطلاعات بیشتر به این فایل مراجعه کنید.
در آذر سال آتی کارگاهی بین المللی با عنوان «دستور زبان های مبسوط: مدل های توصیفی فارسی» برگزار می شود. علاقمندان تا 28 خرداد جهت ارسال چکیده فرصت دارند. ارائه های برگزیده این کارگاه در قالب یک مجموعه مقالات منتشر خواهد شد. برای اطلاعات بیشتر به این فایل مراجعه کنید.