انجمن تاریخنگاران هنر اسلامی برای گرنت سفر موسوم به گرابر برای کسانی که در یک کنفرانس بینالمللی معتبر پذیرفته شده اند، فراخوان داده است. علاقمندان تا 24 مرداد برای ارسال درخواست فرصت دارند. برای اطلاعات بیشتر به این لینک مراجعه کنید.
در سال آتی چهارمین کنفرانس بین المللی معماری و هنر میراث اسلامی در لیسبون پرتغال برگزار می شود. علاقمندان باید در اولین فرصت چکیده های خود را ارسال کنند. برای اطلاعات بیشتر به این لینک مراجعه کنید.
یکی از پنل های کنفرانس سالانه انجمن رنسانس آمریکا به موضوع « هیولاها و کابوس ها: کاوشی در بخش تاریک هنر اسلامی» اختصاص یافته است. علاقمندان تا 14 مرداد جهت ارسال چکیده فرصت دارند. برای اطلاعات بیشتر به این فایل مراجعه کنید.
انجمن تاریخ نگاران هنر اسلامی برای کمک هزینه سفر علمی فراخوان داده است. علاقمندان تا 24 مرداد جهت ارسال درخواست فرصت دارند. برای اطلاعات بیشتر به این لینک مراجعه کنید.
دانشگاه کافوسکاری ونیز برای دو موقعیت شغلی دکتری در تاریخ حوزه هنر فراخوان داده است. علاقمندان جهت ارسال درخواست تا یکم اردیبهشت فرصت دارند. برای اطلاعات بیشتر به این لینک مراجعه کنید.
به مناسبت پانصد و بیستمین سالگرد تأسیس حکومت صفویه کنفرانسی بینالمللی با عنوان «هنرها در عصر صفویه» برگزار در باکو برگزار میشود. علاقمندان تا 27 بهمن سال جاری جهت ارسال چکیده فرصت دارند. برای اطلاعات بیشتر به این لینک مراجعه کنید.
مرکز تحقیقات خلیلی در دانشکده شرق شناسی دانشگاه آکسفورد از ابتدای سال تحصیلی آینده به یک دانشجوی برگزیده تحصیلات تکمیلی در حوزه هنر و معماری اسلامی بورس ارائه می کند. علاقمندان تا دوم دی ماه جهت ارسال درخواست فرصت دارند. برای اطلاعات بیشتر به این فایل مراجعه کنید.
اوپن یونیورسیتی با همکاری دانشگاههای آکسفورد و کمبریج شماری بورس دکتری در حوزه هنر و علوم انسانی برای متقاضیان واجد شرایط در نظر گرفته است. علاقمندان تا 22 دی ماه سال جاری جهت ارسال درخواست فرصت دارند. برای اطلاعات بیشتر به این فایل مراجعه کنید.
بودجه پژوهشی گرابر در حوزه تاریخ هنر اسلامی فراخوان داده است. این بودجه برای حمایت از دانشجویان دکتری و یا پژوهشگران فوق دکتری برای گذراندن یک دوره دو ماهه خارج از کشور اصلی اقامتشان است. این بودجه حداکثر 3 هزار دلار است. علاقمندان تا 25 آبان سال جاری جهت ارسال درخواست فرصت دارند. برای اطلاعات بیشتر به این لینک مراجعه کنید.
مرکز دانشگاه هامبورگ برای مطالعه نسخ خطی و صفحه آرایی های اسلامی یک تمهید جدید برخط برای پژوهشگران فراهم کرده است. این دیتا بیس به طور خاص برای پژوهشگرانی که بر روی نسخ خطی اسلامی (قرآنی و غیرقرآنی) کار می کنند مفید است. این دیتابیس امکان جستجو در حدود 4700 مدخل مربوط قرآن های تاریخی را که مروبط به 110 مجموعه در سرتاسر جهان میشود فراهم کرده است. برای اطلاعات بیشتر به این لینک مراجعه کنید. در معرفی این وب سایت چنین آمده است:
دانشگاه ناپل ایتالیا با همکاری دانشگاه ژنو یک دوره کارشناسی ارشد یک ساله را از فوریه سال 2020 راه اندازی می کند. این برنامه کارشناسی ارشد به موضوع هنر معاصر در جهان عرب، ایران و ترکیه می پردازند و دانشجویان در موسسات مربوط به این برنامه دوره هایی را خواهند گذراند. در صورت تأمین بورسیه احتمال پوشش هزینه ثبت نام وجود دارد. علاقمندان به شرکت در این برنامه با مراجعه به این لینک درخواست های خود را حداکثر تا 20 آذر ماه ارسال کنند.
این فرصت تحصیلی که شامل 36 واحد که 9 واحد آن پایان نامه است می باشد. موضوع واحد های این دوره ی آموزشی مواردی نظیر اخلاق اسلامی، جنسیتی،روانشناختی،جغرافیایی و... می باشد. کلیه ی دروس به زبان انگلیسی تدریس می شود. آخرین فرصت برای ارسال مدارک 25 خرداد1398 می باشد.
جامعه ی اسلامی حامد بن خلیفه در نظر دارد تا کنفرانسی 2 روزه در دوحه ی قطر در زمینه ی هنر و معماری اسلامی برگزار کند.
این کنفرانس بین المللی هیچ کمک هزینه ی مسافرت را بر عهده نمیگیرد.
کتابخانه بودلیان واقع در دانشگاه آکسفورد به شماری از پژوهشگران علاقه مند به پژوهش در زمینه هنرهای ایرانی کتابآرائی با تمرکز بر نسخههای خطی موجود در این کتابخانه کمک هزینه ارائه میکند. این کمک هزینه به صورت ماهانه و به مدت شش ماه ارائه میشود. علاقهمندان به استفاده از این فرصت میباید مدارک خود را حداکثر تا 6 اردیبهشت ماه مدارک خود را به این کتابخانه ارسال کنند.