در اکتبر سال جاری میلادی چند نهاد علمی و آکادمیک کنفرانسی در ابوظبی با عنوان بایگانی دیجیتال در جهان عرب برگزار می کنند. علاقمندان تا یکشنبه، ۲۹ بهمن ۱۴۰۲برای ارسال چکیده فرصت دارند. برای اطلاعات بیشتر به این لینک مراجعه کنید.
مؤسسه تحقیقات درباره جهان عرب و اسلام ذر فرانسه برای یک موقعیت شغلی دکتری فراخوان داده است. علاقمندان تا 2 تیر برای ارسال درخواست فرصت دارند. برای اطلاعات بیشتر به این فایل (فرانسوی/انگلیسی) مراجعه کنید.
مرکز بلفر برای علم و شؤون بین المللی بورسهای یک ساله موسوم به ابتکار خاورمیانه برای تحقیقات مرتبط با حکومت و سیاست عمومی در جهان عرب و خاورمیانه ارائه می دهد. علاقمندان تا 10 آذر برای ارسال درخواست فرصت دارند. برای اطلاعات بیشتر به این لینک مراجعه کنید.
دانشگاه نیویورک ابوظبی برای سال آتی گرنتهای پژوهشی در زمینه مطالعات جهان عرب در نظر گرفته است. علاقمندان تا 11 مهر برای ارسال درخواست فرصت دارند. برای اطلاعات بیشتر به این لینک مراجعه کنید.
دانشگاه نیویورک ابوظبی در سال آتی کارگاهی بینالمللی با عنوان «جهتگیریهای جدید در مطالعات جهان عرب» برگزار می کند. علاقمندان تا 8 مهر برای ارسال چکیده فرصت دارند. برای اطلاعات بیشتر به این لینک مراجعه کنید.
دانشگاه سوسة در آبان ماه سال جاری پنجمین کنفرانس بینالمللی با عنوان «گردشگری در جهان عرب» را برگزار می کند. علاقمندان تا 10 خرداد برای ارسال چکیده فرصت دارند. برای اطلاعات بیشتر به این فایل مراجعه کنید.
کنفرانس سالانه مطالعات عربی به دو صورت حضوری و مجازی در اوت امسال در دانشگاه هومبولت برگزار می شود. علاقمندان تا 9 اسفند برای ارسال چکیده فرصت دارند. برای اطلاعات بیشتر به این فایل مراجعه کنید.
انجمن مطالعات فرامنطقه ای در برلین در سال آتی میلادی کارگاهی درباره انترناسیونالیسم عربی و ارتباط آن با سوسیالیسم و شوروی سابق برگزار می کند. علاقمندان تا 24 آذر برای ارسال چکیده فرصت دارند. برای اطلاعات بیشتر به این لینک مراجعه کنید.
دانشگاه ادینبورا در ماه اردیبهشت سال آتی کارگاهی با عنوان «جهانهای با اکثریت عربی ـ اسلامی در میانه بحثهای معاصر استعمارزدایی» برگزار می کند. علاقمندان تا 24 آذر ماه برای ارسال چکیده فرصت دارند. برای اطلاعات بیشتر به این لینک مراجعه کنید.
دانشگاه نیویورک ابوظبی در ماه مارس سال آتی میلادی کارگاهی برای دانشجویان تحصیلات تکمیلی با عنوان «جهتگیریهای جدید در مطالعه جهان عرب» برگزار می کند. علاقمندان تا 19 آذر برای ارسال درخواست فرصت دارند.برای اطلاعات بیشتر به این لینک مراجعه کنید.
دانشگاه کافوسکاری ونیز با همکاری دانشگاه ژنو یک برنامه ارشد جدید با عنوان «هنر معاصر در این جهان عرب، ایران و ترکیه» راه اندازی کرده است. علاقمندان برای ارسال درخواست تا دوم آذرماه سال جاری فرصت دارند. برای اطلاعات بیشتر به این لینک مراجعه کنید.
سلسله مدارس تابستانی موسوم به: «به سوی خاورمیانه» که هر ساله توسط دانشگاه تورین ایتالیا برگزار می شود امسال به موضوع « انقلاب های ناتمام عربی: قدرت ، سیاست و حکومت در خاور میانه» اختصاص یافته است. علاقمندان تا 27 خرداد جهت ارسال درخواست فرصت دارند. برای اطلاعات بیشتر به این لینک مراجعه کنید.
نهاد موسوم به آکادمی جوان عربی ـ آلمانی دانشها و علوم انسانی مدرسه تابستانه امسال خود را در حوزه ادبیات عرب، فرهنگ و رسانه عربی به شکل برخط برگزار می کند. علاقمندان تا دهم اردیبهشت جهت ارسال درخواست فرصت دارند. برای اطلاعات بیشتر به این فایل مراجعه کنید.
مؤسسه ماکس پلانک برلین در مهر ماه سال آتی کنفرانسی درباره تجربه مطالعات میدانی در کشورها یا جمعیتهای عربی با عنوان «شهروندی زیسته، خیزش و مهاجرت: هر روز سیاست، تصورات و رقابت» برگزار می کند. علاقمندان تا 26 دی ماه سال جاری جهت ارسال چکیده فرصت دارند. برای اطلاعات بیشتر به این لینک مراجعه کنید.
دانشگاه نیویورک شعبه ابوظبی برای اعطای فرصت تحقیقاتی به پژوهشگران حوزه علوم انسانی برای تحقیق درباره همه موضوعات مربوط به جهان عرب فراخوان داده است. علاقمندان تا دهم مهر ماه سال جاری جهت ارسال درخواست فرصت دارند. برای اطلاعات بیشتر به این لینک مراجعه کنید.