دانشگاه رگنسبورگ با همکاری دانشگاه مونیخ در سال آتی کنفرانسی با موضوع «غذا و بدن در بافتهای استعماری در دوره پیشامدرن(1000-1600م)» برگزار می کند. علاقمندان تا 24 آبان برای ارسال چکیده فرصت دارند. برای اطلاعات بیشتر به این فایل مراجعه کنید.
دانشگاه آمستردام یک بودجه خاص برای پژوهش های مرتبط با تاریخ غذا و نوشیدنی ها اختصاص داده است. علاقمندان تا 24 مرداد جهت ارسال درخواست فرصت دارند. برای اطلاعات بیشتر به این فایل مراجعه کنید.
در مهر ماه سال آتی هفتمین گردهمایی دانشگاه آمستردام در حوزه تاریخ غذا با موضوع «غذا و محیط زیست: ارتباط پویا بین آئینهای غذایی و طبیعت» برگزار می شود. متقاضیان تا سیزدهم فروردین سال آتی جهت ارسال چکیده فرصت دارند. برای اطلاعات بیشتر به این لینک مراجعه کنید.
ژورنال دانشجویان تکمیلی مطالعات غذائی (Graduate Journal of Food Studies) برای شماره ویژه پاییز خود فراخوان داده است. این مقالات باید توسط دانشجویان تحصیلات تکمیلی نوشته شده و به زبان انگلیسی باشند. علاقهمندان به انتشار آثار خود در این ژورنال میباید یادداشتهای کوتاه خود حداکثر تا دهم شهریور ماه ارسال کنند.